Cadastru sector 4

Cadastru Sector 4, reprezinta un plan obligatoriu de evidenta tehnica, economica si juridica prin care se realizeaza identificarea, inregistrarea, masurarea si delimitarea pe harti si planurile cadastrale a terenurilor sau suprafetelor construite (apartamente, spatii comerciale si depozitare, spatii industriale, constructii agricole, birouri.)

Daca imobilul din Sectorul 4 nu detine numar cadastral si  intabulare in cartea funciara nu se poate realiza cu acesta nici o tranzactie la notariat, nu poate fi ipotecat pentru un posibil credit bancar, nu poate sa fie modificat cu autorizatie de constructie si mai important,nu detineti siguranta proprietatii si delimitarea clara a acesteia fiind un posibil subiect de litigiu.

Pentru realizarea cadastrului si intabularii unui imobil in Sectorul 4 sunt necesare documentele de proprietate in copie legalizata la notar, copie dupa cartile de identitate sau buletinele proprietarilor si certificatul de atestare fiscala cu specificatie pentru cadastru si intabulare obtinut de la taxe si impozite locale Sector4 (unde se plateste impozitul anual), preferabil cu impozitul achitat la zi.

Documentatia cadastrala se intocmeste numai de catre un inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru, persoana fizica autorizata sau in cadrul unei firme cadastru Bucuresti. Acesta efectueaza masuratorile cadastrale ale imobilului din Sectorul 4 si intocmeste un dosar cu documentatia necesara, pe care il depune si il ridica dupa avizare de la Oficiu de cadastru si publicitate imobiliara (Oficiul de cadastru Bucuresti-Sos. Kiseleff nr. 34, sector 1 sau dupa caz, de la Biroul de Carte Funciara Sector 4 (CF sector 4)  cu adresa in B-dul Expozitiei nr 1A, sector 1.harta_sector_4

Durata de obtinere a numarului cadastral, adica a cadastrului si cea a incheierii de intabulare, adica a intabularii este de aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si de 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).

Costurile pentru intocmirea cadastrului pot varia in functie de tipul, locatia si suprafata imobilului. Firma noastra de cadastru sector 4 colaboreaza cu ingineri topografi experti cadastru autorizati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), pentru intocmirea si avizarea  documentatiilor cadastrale in vederea obtinerii unui numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.

Siguranta imobilului tau si a dreptului tau de proprietate !

Pentru  informatii sau consultanta gratuita va rugam sa ne contactati online: Click aici!

Contact autorizat cadastru  0749.055.525  sau 031.100.52.02 sau  click aici!